TARINA

————-

Mistä kaikki alkoi:
Mikäli kevät 2013 olisi ollut toisenlainen, en välttämättä olisi tässä. Työpäivät jatkuivat pitkälle iltaan ja esikoisemme iltakylvyn aikana istuin saunanlauteilla nakuttelemassa sähköposteja toiselle puolelle maailmaa. Vatsassa keskimmäinen kasvoi ja odotti tuloaan. Olin jo pidemmän aikaa kokenut tyytymättömyyden, levottomuuden ja riittämättömyyden tunteita. Ulospäin kaikki näytti hyvältä, mutta sydän ja mieli lähettivät toisenlaisia viestejä.
Saman vuoden syksyllä, toisen poikamme syntymän jälkeen olin lenkillä läheisellä meren rannalla. Kuuntelin laulua, jota niin monena iltana olin kuunnellut. Jokin laulun sanoissa veti puoleensa magneetin lailla. Maailma on kaunis ja hyvää elää sille, jolla on aikaa ja tilaa unelmille.
Sitten tapahtui jotain. Tuona tuulisena hetkenä tarinani ensimmäinen sivu kirjoitettiin. Oivalsin, että ainoa tie eteenpäin on muutos. Ymmärsin, että muiden pyyntöjen ja tarpeiden mukaan eläminen oli ajanut minut umpikujaan. En edes tiennyt mitä halusin ja olin kadottanut itseni sekä hukannut merkityksen suoriutumisen labyrinttiin.  Käytävä toisensa jälkeen päättyi seinään ja tietä ulos en löytynyt.
Toinen poikamme nukkui rauhallisia, pitkiä päiväunia, mikä mahdollisti minulle opiskelun. Valmistuin 2014 Health Coachiksi. Prosessin aikana näin elämäni uudessa perspektiivissä ja aloitin intensiivisen tutkimusmatkan kohti itseäni. Aloin kirjoittaa blogia reflektoidakseni oppimaani. Vaikka sisälläni ollut tunne oikeasta tekemisestä oli vahva, en siltikään voinut kuvitella, miten mielenkiintoisen polun valitsin kulkeakseni ja miten paljon uutta olen löytänyt itsestäni ja maailmasta. Jatkoin opintoja NeuroLeadership Groupin Brain-based Coaching ohjelmassa, josta valmistuin 2016.
Unelmani on auttaa ja inspiroida ihmisiä löytämään omat innostuksen lähteet sekä elämään merkityksellistä, tasapainoista ja hyvää elämää. Siksi perustin yritykseni iMind Coaching.

 

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial